VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Halterofila Alexandrina Ciubotaru a cucerit trei medalii de aur la Europenele U20

Halterofila Alexandrina Ciubotaru a cucerit trei medalii de aur la Europenele Under 20 de la București în categoria de greutate 76 kg.

Potrivit Comitetului Național Olimpic și Sportiv, Alexandrina Ciubotaru, a ridicat 93 kg la proba smuls și 117 kg la aruncat. La total pe podium au mai urcat turcoaica Burcu Gercekden (208 kg) și britanica Isabella Brown (203 kg).

Trei zile mai devreme, Ecaterina Grabucea a obținut trei medalii de argint la Under 23 în categoria 45 kg, iar Iulian Betca s-a ales cu medalia de argint la smuls în categoria 55 kg în cadrul Europenelor U20.

Campionatul European U20 și U23 de la București se va încheia pe 3 august. Republica Moldova este reprezentată de 16 sportivi.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.