VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Percheziții la patru stații PECO din nordul țării. Poliția a deconspirat schema infracțională prin care benzinăriile înșelau clienții

Ofițerii Direcției investigații complexe a Inspectoratului Național de Investigații (INI), în comun cu Direcția Generală Urmărire Penală, sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), au deconspirat activitatea unei scheme infracționale la mai multe stații PECO din nordul țării, îndreptată spre înșelarea clienților.

În cadrul documentării, oamenii legii au stabilit că responsabilii de la stațiile PECO au instalat la pompele de alimentare cu carburanți, dispozitive tehnice special adaptate, care odată puse în funcțiune livrează cantități reduse de combustibil, iar surplusul de carburanți este comercializat clienților fără a fi emise bonuri fiscale de către aparatul de casă și control, prejudiciind astfel interesele statului și ale clienților în proporții deosebit de mari.

„La 17 martie curent, Poliția a efectuat percheziții la patru stații PECO, precum și la domiciliile, oficiile și autoturismele persoanelor bănuite, unde au fost depistate și ridicate dispozitive tehnice din speță, telefoane mobile, HDD, registre cu înscrisuri de ciornă, acte contabile, combustibil în volum de 2500 de litri fără acte de proveniență, mijloace financiare fără proveniență justificată”, se menționează în comunicatul emis de Poliție.

Potrivit legislației, persoanele vizate în investigații sunt prezumate nevinovate până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.