VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Partidul MAN al lui Ion Ceban, înregistrat oficial: Primele declarații ale edilului Capitalei

Partidul Mișcarea Alternativă Națională (MAN) a fost astăzi înregistrat oficial. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Ceban într-o intervenție live pe Facebook.

Acum vin de la ASP unde am ridicat documentele de constituire a MAN-ului. Deci, de astăzi MAN este cu acte în regulă și în scurt timp vom începe procesul de consultări la nivel național, la nivel de raioane, la nivel de organizații de profil, sectoriale - vom începe constituirea organizațiilor de diferit tip”, a anunțat Ceban.

Totodată, edilul a subliniat că în câteva săptămâni va fi lansat și site-ul partidului.

Suntem deschiși spre cooperare și comunicare. Vom face tot posibilul să demonstrăm că acasă, noi suntem stăpâni și nimeni nu va veni să ne măture. Avem de construit și acest lucru îl vom face împreună. Ne pasă de țară, de localitatea în care trăim și de aici putem schimba lucrurile”, a mai declarat Ceban.

Menționăm că potrivit edilului, partidul MAN va avea „o doctrină social-democrată de tip european și va pleda pentru integrarea europeană”, a declarat Ion Ceban.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.