VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Nicu Popescu: R. Moldova are doi miniștri de externe, eu și Bogdan Aurescu

”În acest moment Moldova are 2 miniștri de externe, eu și Bogdan Aurescu, ministrul de Externe al României”. Declarația a fost făcută de ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu în cadrul unei emisiuni televizate.

România ne sprijină pe tot spectrul de aderare la Uniunea Europeană, consiliere, ajutor diplomatic, la Bruxelles, în toate capitalele europene, investiții în infrastructură, sprijin pentru finanțări, finanțări directe, securitate. Deci, și direct și indirect, absolut peste tot. Practic, R. Moldova are doi miniștri de Externe, eu și Bogdan Aurescu. Eu beneficiez de sprijinul a două servicii diplomatice, Ministerul de Externe al R. Moldova, dar și Ministerul de Externe al României, care lucrează pentru interesul R. Moldova”, a declarat Nicu Popescu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.