VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Materiale electorale fără acte de proveniență, ridicate de polițiști

Inspectoratul General al Poliției (IGP) anunță că polițiștii capitalei au depistat și ridicat de la un SRL din Chișinău o cantitate mare de materiale electorale, în lipsa actelor de proveniență legală a materiei prime. 

Întreprinderea vizată are ca gen de activitate tipărirea ziarelor și alte servicii conexe.

Mai mult, potrivit oamenilor legii, materialele ar fi fost confecționate în lipsa contractului de prestare a serviciilor și fără indicarea numărului edițiilor.

Bunurile au fost sigilate, iar poliţia urmează să stabilească toate circumstanțele.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.