VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Anastasia Nichita acuză Federația de lupte de sabotaj: Încearcă descalificarea mea din competiții

Luptătoarea Anastasia Nichita acuză Federația de lupte din R. Moldova că ar fi încercat să o descalifice de la Campionatului Mondial. Dezvăluirile au fost făcute de sportivă într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

„Îmi pare foarte rău că acum se încearcă diferite metode doar pentru a mă descalifica din competiții sau a ponegri numele. Spre exemplu la acest campionat mondial riscam să fiu descalificată pentru că Valeriu (n.r. antrenorul) fiind neacreditat a ieșit secundant la colț, iar cineva din federația moldoveneasca a trimis poze federației internaționale cu rugămintea de a ne descalifica pe ambii, un asemenea stres nu era deloc bine venit înaintea finalei mari”, a scris sportiva pe Facebook.

Ea mai spune că pe parcursul carierei sale sportive au fost mai multe neînțelegeri cu fostul antrenor. Ca rezultat, cea mai bună decizie a fost să pornească pe căi diferite.

Pe parcursul carierei mele sportive au fost mai multe neînțelegeri între mine și fostul antrenor (dacă va fi nevoie vor fi spuse și public). Respectiv cea mai bună decizie a fost să o luăm pe drumuri diferite. Apreciez și sunt recunoscătoare pentru tot ce s-a făcut pentru mine dar să nu uitam că nimic nu s-a făcut gratis și toată munca a fost răsplătită”, a comunicat sportiva.

Luptătoarea și-a exprimat speranța ca în continuare să nu mai fie neînțelegeri și să se poată pregăti „în liniște” de Jocurile Olimpice.

 Federația de lupte din R. Moldova nu a comentat deocamdată acuzațiile luptătoarei.

Totuși, pe 20 septembrie, luptătoarea Anastasia Nichita a devenit vicecampioană mondială în categoria de greutate 57 kg la Campionatul Mondial de Lupte care are loc în Serbia și s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.