VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Maia Sandu, la expoziția „Antreprenor Expo”: Succes celor care deschid afaceri și contribuie la dezvoltarea Moldovei

Președinta Maia Sandu a mers, la 24 noiembrie, la expoziția „Antreprenor Expo”, organizată de Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) și Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo. Șefa statului a urat succes celor care deschid afaceri, creează locuri de muncă și contribuie la dezvoltarea Moldovei.

„M-am bucurat să întâlnesc azi mai mulți antreprenori curajoși la cea de-a doua ediție a expoziției „Antreprenor Expo”.  Peste 100 de companii autohtone și-au expus produsele și serviciile, printre ele mai multe afaceri de familie sau inițiate de femei”, a spus Președinta.

Șefa statului a subliniat că Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului a reușit deja să ofere sprijin financiar pentru 3 mii de companii mici și mijlocii, care au folosit fondurile pentru inovare, creștere și crearea a noi locuri de muncă.

„Le doresc mult succes tuturor celor care deschid afaceri, fac produse cu care ne mândrim, crează locuri de muncă în localitățile noastre și contribuie la dezvoltarea Moldovei”, a conchis Președinta Maia Sandu. 

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.