VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

RETROSPECTIVA SAPTAMANII la Vocea Basarabiei din 25.11.2023, prezentata de Maria Filimon

În ediția de azi:

-Aderarea la Uniunea Europeană este un obiectiv esențial pentru Republica Moldova și Ucraina, pentru a asigura pace și dezvoltare în cele două țări, a declarat președinta Maia Sandu la Kiev.

– Relațiile dintre Republica Moldova și Alianța Nord-Atlantică ajung tot mai des în atenția conducerii NATO,a precizat secretarul general adjunct al Alianței, Mircea Geoană

– Reforma justiției este un proces de durată, însă chiar și așa, autoritățile avansează în ceea ce privește curățarea sistemului de persoane corupte și compromise, spune Olesea Stamate, președinta Comisiei juridice, numiri și imunități

Autor

  • Maria Filimon

    Realizatoarea și prezentatoarea buletinelor de știri. Anterior, a activat la Radio Chisinau și la Vocea Basarabiei TV, în calitate de reporter.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.