VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/Mai mulți interpreți din Rusia fac agitație electorală pentru candidatul Partidului „ȘOR”

Mai multe vedete din Rusia fac activ agitație electorală pentru candidata Partidului „ȘOR” în turul doi de alegeri al bașcanului Găgăuziei. Interpreții ruși Nikolai Baskov, Filip Kirkorov și Stas Mihailov, au îmbrăcat haine cu sloganuri electorale și au lansat piesa „Родина моя” – o versiune în limba rusă a imnului autonomiei.

Pentru piesa respectivă a fost filmat și un videoclip care a fost postat de Ilan Șor, pe o rețea de socializare.

În videoclip Nikolai Baskov și Filip Kirkorov poartă tricouri cu mesaje elctorale: „Șor – victorie pentru Găgăuzia” și  „Votul pentru Guțul – încredere în viitor”.

Într-o postare pe pagina de Facebook, Ilan Șor, care este condamnat definitiv la 15 ani de detenție în dosarul „Frauda Bancară”, le-a mulțumit cântăreților pentru că au interpretat imnul autonomiei într-o manieră „inedită”.

„Le mulțumesc bunilor mei prieteni, Nicolai Baskov, Filip Kirkorov și Stas Mihailov pentru imnul Găgăuziei, interpretat într-o manieră inedită. Sunt sigur că în aceste momente fiecare locuitor al Găgăuziei simte mândrie pentru el, pentru familia sa, pentru Găgăuzia. Împreună cu Evghenia Guțul vom transforma Găgăuzia în plai de vis. Învingem împreună!”, a scris Ilan Șor pe pagina sa de Facebook.

Primul tur al alegerilor din Găgăuzia s-a desfășurat pe 30 aprilie. Turul doi al alegerilor va avea loc pe 14 mai. Pentru funcția de bașcan al autonomiei se vor duela candidatul partidului „ȘOR”, Eugenia Guțul și candidatul independent susținut de PSRM, Grigori Uzun.

Citește și: „Polit-tehnologii” Kremlinului, care ar fi ajutat Partidul „ȘOR” să câștige primul tur al alegerilor în UTA Găgăuzia – deconspirați

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.