VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Irina Vlah: Am votat pentru dezvoltarea continuă a orașului Comrat

Ex-guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, și-a exercitat dreptul la vot.

Ex-bașcanul a subliniat că a votat pentru dezvoltarea continuă a orașului Comrat.

„Astăzi am votat pentru susținerea dezvoltării dinamice a orașului Comrat, orașul meu natal. Sunt sigur că fiecare vot contează pentru îmbunătățirea căminului nostru comun. Consider că foarte multe schimbări bune s-au făcut în ultimii ani în Comrat și sunt sigură că în următorii ani aceste schimbări vor continua”, a declarat Irina Vlah.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.