VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Partidul ”Șansă” s-a plâns pe membrii CSE la Procuratura Generală

Partidul ”Șansă”, exclus din cursa electorală cu două zile înainte de scrutin, a depus la Procuratura Generală o plângere penală împotriva membrilor Comisei Naționale pentru Situații Excepționale.

Potrivit plângerii, reprezentanții CSE sunt acuzați de împiedicarea exercitării libere a dreptului electoral și de abuz și exces de putere.

Amintim, printr-o dispoziție a Comisiei pentru Situații Excepționale, toți candidații partidului ”Șansă” au fost excluși din alegeri, cu obligarea consiliilor electorale de a aplica ștampila „Retras” în toate buletinele de vot.

Dispoziția CSE a fost contestată imediat în instanța de judecată, iar o ședință a examinării dosarului încă nu a fost anunțată.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.