VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Igor Dodon: Am votat împotriva regimului dictatorial care s-a instaurat în R. Moldova

Ex-președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, liderul Partidului Socialiștilor (PSRM), și-a exercitat dreptul la vot în cadrul alegerilor locale generale de pe 5 noiembrie. Acesta a fost însoțit, la secția de votare, de soția lui, Galina Dodon.

Dodon a declarat că a votat „împotriva acestei guvernări și a regimului dictatorial care s-a instaurat în R. Moldova” și a îndemnat cetățenii să iasă masiv la vot.

„Până la închiderea secțiilor de votare au mai rămas câteva ore. Vreau să îndemn pe toți să iasă masiv la vot și să voteze pentru cei, care vor conduce satele noastre, orașele și raioanele în următorii 4 ani. Am votat, în primul rând, împotriva PAS și a Maiei Sandu, și îndemn toți cetățenii să voteze împotriva acestui regim dictatorial. Am încredere în poporul nostru, cred că concetățenii noștri au înțeles în ultimii 2-3 ani, cine a ajuns la putere în Republica Moldova”, a declarat Igor Dodon după ce și-a exercitat dreptul la vot.

Fostul președinte al țării a declarat că este candidat la funcția de consilier municipal și cu experiența pe care o are va face „tot posibilul ca lucrurile să se miște în direcția corectă”.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.