VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Încărcătura explozivă din fragmentele de dronă depistate la Vulcănești, detonată

Cele 50 de kilograme de explozibil din rămășițele de dronă, depistate la Vulcănești, au fost detonate controlat de specialiștii de la Bombteh, anunță Poliția de Frontieră.

Pentru a asigura o intervenție în condiții de siguranță, specialiștii au evacuat explozivul la centrul de tragere din orașul Vulcănești, unde s-a efectuat detonarea controlată. Astfel, zona în care au fost depistate fragmentele de dronă a fost complet curățată și nu mai prezintă niciun pericol pentru siguranța publică, precizează poliția de frontieră.

Fragmente de dronă de tip „Shahed” au fost depistate duminică în zona frontierei moldo-ucrainene, în apropierea localității Etulia din raionul Vulcănești. Poliția de Frontieră a precizat că, din informațiile autorităților ucrainene, în noaptea de 9 spre 10 februarie asupra regiunii Ismail de pe teritoriul Ucrainei, în apropierea de frontiera cu Republica Moldova, a avut loc un atac cu drone.Ulterior, specialiștii Secției tehnico-explozive a Poliției au depistat partea de luptă a dronei care conținea circa 50 de kilograme de substanță explozivă.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.