VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

CFM are un nou director interimar. Anunțul Agenției Proprietăți Publice

Vicedirectorul general al Căii Ferate din Moldova (CFM), Serghei Tomșa, va exercita interimatul funcției de director general al instituției pentru o perioadă de tranziție, în condițiile în care pe 13 februarie expiră mandatul directorului general al CFM, Oleg Tofilat, anunță Agenția Proprietăți Publice.

Potrivit ASP, 13 februarie este ultima zi de mandat a lui Oleg Tofilat în calitate de director general al Î.S. ”Căile Ferate din Moldova”, urmare aprobării cererii de demisie depuse la finalul lunii ianuarie curent.

În aceeași ordine, APP a propus pentru o perioadă de tranziție ca interimatul funcției de director general să fie preluat de către domnul Serghei Tomșa, actual vicedirector general, responsabil de infrastructură și tracțiune, cu experiență de peste 2 decenii în cadrul întreprinderii.

Oleg Tofilat și-a depus demisia la finele lunii ianuarie. Acesta a menționat că a fost determinat să plece din funcție deoarece întreprinderea se află în pericol, iar managerul și factorii superiori de decizie nu pot agrea o viziune comună de remediere.

Oleg Tofilat a preluat funcția de director al CFM în mai 2021.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.