VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/În plină agresiune rusească în Ucraina, ÎPS Vladimir a mers la Moscova. Află părerile moldovenilor despre vizitele înaltului ierarh în Rusia

ÎPS Vladimir, mitropolitul Moldovei, subordonat Patriarhiei de la Moscova, și-a încheiat acest an cu o nouă vizită în Rusia. Înaltul ierarh a oficiat câteva slujbe și a participat la Sfântul Sinod al Bisericii Ruse, organizat miercuri, 27 decembrie. Vocea Basarabiei a încercat să afle de la trecătorii întâlniți pe străzile capitalei ce părere au despre vizitele pe care le efectuează mitropolitul Vladimir la Moscova?

Autor

  • Romeo Cemîrtan

    Realizatorul și moderatorul emisiunilor „Vocea Diasporei” și „Fake News”. A făcut studii superioare la Iași. Revenind în țară, a activat în diferite domenii umanitare, mass-media, educație și cultură. Are experiență în domeniul muzeografic, promovarea valorilor culturale tradiționale și a celor spirituale și este autorul a multiple cercetări științifice legate de istoria Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.