VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un deputat local din Siberia, apropiat al lui Putin, găsit mort în curtea vilei sale

Vladimir Egorov, deputat local în administrația orașului siberian Tobolsk și aliat al lui Vladimir Putin din regiunea Tiumen, a fost găsit mort în curtea vilei sale. Potrivit presei ruse, citată de ziua.md, Egorov a căzut de la etajul al treilea al clădirii din orașul Tobolsk.

Un martor la incidentului a confirmat că bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a căzut de la fereastra vilei sale, însă un altul a relatat că acesta avea „probleme cardiace”.

Membru al partidului de guvernământ „Rusia Unită”, Egorov era unul dintre cei mai bogați oameni politici din Tobolsk, transmite Newsweek. Decesul său a fost raportat inițial de ziarul rusesc Kommersant, citând serviciul de presă al Comitetului de Investigații pentru regiunea Tiumen din Rusia.

Moartea demnitarului rus a fost confirmată și de TASS, care a relatat joi că Egorov „a fost găsit mort în Tobolsk”, citând deopotrivă Comitetul regional din Tiumen. Iar canalul neoficial de Telegram Baza – care are legături cu serviciile de securitate ruse – a precizat că trupul lui Egorov „a fost descoperit miercuri în curtea casei sale de pe strada Kedrovaia”.

Egorov se adaugă la lista recentă a rușilor influenți care au murit în circumstanțe suspecte ori s-au sinucis în ultimii doi ani, în care se regăsesc mai mulți oameni de afaceri apropiati lui Putin. Numărul lor este atât de mare încât există o pagină Wikipedia dedicată acestui subiect.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.