VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Dorin Recean: Independența înseamnă libertatea de a ne construi propriul viitor

Și premierul Dorin Recean a adresat un mesaj video de felicitare cu ocazia Zilei Independenței.

În discursul său, Dorin Recean subliniază că Independența R. Moldova nu se rezumă doar la evenimentele trecute.

Dragi oameni, astăzi privim cu recunoștință la calea pe care am parcurs-o împreună ca națiune. Independența noastră nu se rezumă doar la evenimentele trecute, ea se reflectă în fiecare om harnic, în fiecare efort depus pentru a construi o Moldovă mai puternică și mai dezvoltată. Sărbătorim Moldova prin oamenii noștri, oameni care cu dăruire contribuie la dezvoltarea țării. Azi, când privim în ochii fiecăruia vedem un neam plin de speranță, de determinare să depășească obstacole și să construiască bucată cu bucată o Moldovă înfloritoare”, a declarat Recean.

Totodată, premierul a menționat că „Independența înseamnă să ne stăpânim și să ne guvernăm propriul destin, să luăm deciziile politice și economice suverane și în interesele prosperității noastre”.

Independența înseamnă libertatea de a ne construi propriul viitor. Azi, la 32 de ani de Independență privim viitorul cu încredere, fiindcă fiecare pas pe care îl facem aduce Moldova mai aproape de visul nostru, de o țară europeană dezvoltată cu cetățeni prosperi. La mulți ani, Republica Moldova! La mulți ani, dragi oameni! Împreună, construim o țară europeană de care să ne mândrim”, a conchis Recean.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.