VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Dorin Recean, despre cazul generalului Igor Gorgan: Noi toți, ca societate, dar și instituțiile statului, trebuie să ne mobilizăm

Premierul Dorin Recean a comentat investigația referitoare la fostul Șef al Marelui Stat Major al Armatei Naționale, general de brigadă Igor Gorgan.

În cadrul vizitei sale la Edineț, oficialul a subliniat că Igor Gorgan este un trădător de patrie care acționează împotriva cetățenilor Republicii Moldova.

„Am să menționez un lucru: acești oameni acționează nu pur și simplu împotriva unei instituții, acești oameni sunt trădători de patrie, și acționează împotriva cetățenilor Republicii Moldova. Și noi toți, ca societate, dar și instituțiile statului, trebuie să ne mobilizăm, și în mod special acum să îi identificăm, iar justiția să îi pedepsească corespunzător”, a declarat premierul Dorin Recean.

Conform investigației realizate de The Insider, generalul Igor Gorgan este suspectat că ar fi furnizat secrete de stat către GRU, serviciul de informații militare al Rusiei.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.