VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Cel mai mare acvariu cilindric din lume a explodat. Un milion de litri de apă și 1.500 de pești tropicali, s-au împrăștiat

Un acvariu din Berlin a explodat vineri dimineață, iar 1500 de pești exotici s-au împrăștiat pe stradă. În acvariu erau un milion de litri de apă, iar în momentul în care acesta s-a spart, valul a măturat pur și simplu hotelul, iar doi oameni au fost răniți, informează Reuters.

Acvariul cilindric din Berlin era o construcție impresionantă situat în mijlocul unui complex care găzduiește un hotel, restaurante și un muzeu. Peste 100 de pompieri au ajuns la fața locului după explozia celui mai mare acvariu cilindric care avea o înălțime de 14 metri.

Pe lângă pagubele provocate de valul de apă din acvariu, două persoane au fost rănite de resturile de sticlă, a anunțat poliția din Belrin pe contul de Twitter. Un purtător de cuvânt al pompierilor din Berlin a declarat că personalul de intervenție nu a putut accesa parterul clădirii din cauza resturilor. La fața locului au fost trimiși câini de căutare și salvare, a adăugat el.

Autoritățile din Berlin încă nu au descoperit ce a nume a cauzat explozia acvariului.

Rezervorul uriaş, construit din sticlă acrilică, adăpostea 1.500 de specii de peşti tropicali şi era o atracţie turistică populară.

Aproximativ 350 de persoane care erau cazate la hotelul din complex au fost rugate să-și împacheteze bunurile și să părăsească clădirea, a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

Serviciile de urgență au închis un drum important de lângă complexul care duce de la Alexanderplatz către Poarta Brandenburg din cauza volumului mare de apă care a ieșit din clădire după după ce acvariul a explodat.

Acvariul a fost modernizat în urmă cu doi ani, iar în interior a fost construit un lift cu pereți transparenți pentru a fi folosit de vizitatori. În timpul lucrărilor de modernizare, toată apa a fost drenată din rezervor, iar peștii au fost mutați în acvariile de la subsolul clădirii.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.