VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Nicu Popescu a plecat într-o vizită în Croația: Cu cine va avea întrevederi

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, se află într-o vizită de lucru la Zagreb, Croația.

În cadrul vizitei, Nicu Popescu va avea o întrevedere cu omologul său croat Gordan Grlić-Radman.

Voi discuta cu Gordan Grlić-Radman agenda bilaterală de cooperare, integrarea europeană a țării noastre, procesul de reforme din Republica Moldova dar și situația regională în contextul războiului injust al Federației Ruse împotriva Ucrainei. După sesiunea plenară a delegațiilor, vom susține o conferință de presă, care va fi transmisă după ora 10:40 pe pagina Facebook a Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene”, a scris Popescu.

De asemenea, ministrul anunță că la Zagreb, va avea întrevederi cu Tomo Medved, viceprim-ministrul, ministrul pentru afacerile veteranilor, Domagoj Hajduković, președinte al comisiei pentru afaceri europene al Parlamentului croat și cu Željko Reiner, vicepreședinte al Parlamentului croat și membru al comisiei pentru afaceri externe.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.