VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Atenție, călători! Procedurile de control la Aeroportul Internațional Chișinău s-au modificat

În cadrul Aeroportului Internațional Chișinău au fost operate mai multe modificări ce țin de ordinea efectuării controalelor la traversarea frontierei de stat.

În acest sens, Serviciul Vamal al Republicii Moldova a publicat un material video explicativ în vederea informării persoanelor care își planifică o călătorie cu avionul.

”În scopul fluidizării traficului internațional de pasageri în cadrul Aeroportului Internațional Chișinău au fost operate mai multe modificări ce țin de ordinea efectuării controalelor la care sunt supuși cetățenii care intenționează să părăsească teritoriul R. Moldova. În prezent, controlul efectuat de funcționarii Serviciului Vamal are loc după parcurgerea de către pasager a controalelor efectuate de polițiștii de frontieră”, a menționat Alexandr Vakre, șeful Postului Vamal din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău.

Totodată, Serviciul Vamal anunță că a fost instituit un control suplimentar asupra pasagerilor și bagajelor la intrarea în incinta Aeroportului.

”Controlul constă în scanarea bagajelor, aplicare aparatului cu raze X și verificarea pasagerului cu ajutorul detectoarelor de metale”, a precizat Doina-Liutaia Bujor, ofițer principal, sectorul Poliției de Frontieră.

Pasagerii sunt îndemnați să se prezinte la Aeroport cu cel puțin trei ore până la zborul planificat.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.