VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Trafic suspendat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt până pe 15 octombrie: Recomandările Poliției

În perioada 13 octombrie, începând cu ora 22:00 până la 15 octombrie ora 00:00 va fi suspendat traficul rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și Vasile Alecsandri.

În acest sens, Poliția R. Moldova anunță că de Hramul Chișinăului angajații MAI vor fi la datorie.

Misiunea polițiștilor este ca toți chișinăuienii și oaspeții capitalei să sărbătorească în liniște, fără evenimente neplăcute. Astfel, pentru a păstra ordinea şi siguranţa publică şi pentru a asigura fluenţa traficului rutier şi pietonal, ca de fiecare dată, angajații Poliţiei vor fi la datorie”, se arată în mesajul Poliției.

Recomandările Poliției:

  • respectaţi indicaţiile poliţiştilor;
  • nu parcaţi maşina în locuri interzise;
  • dacă participaţi la una dintre manifestaţii, fiţi calm. Respectaţi indicaţiile organizatorilor şi pe cele ale poliţiştilor;
  • dacă vedeţi persoane care au asupra lor obiecte periculoase sunaţi la 112 sau sesizaţi poliţistul din apropiere;
  • aveți grijă de copii și bunurile personale.
  • Cel mai important, nu urcați la volan dacă ați consumat băuturi alcoolice, respectați limita de viteză și evitați altercațiile.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.