VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Arme și muniții deținute ilegal, depistate de polițiști la Vulcănești

Oamenii legii au ridicat mai multe arme și muniții după ce au efectuat percheziții la domiciliile a doi bărbați din satul Cișmichioi, raionul Vulcănești, suspectați că ar deține ilegal arme, precum și alte obiecte folosite la acțiuni de braconaj în zona de sud a țării.

În urma perchezițiilor, polițiștii au depistat și ridicat o armă cu țeavă dublă de model TOZ-BM, cal. 16×70 mm, o armă lungă cu glonț de model TOZ- 8M cu lunetă, calibrul 22 Lr și o armă pneumatică de  model „Quatro”, precum și o mulțime de muniții de diferite tipuri, printre care și cartușe de calibrul 5,45 mm, destinate pentru mitraliera AK-74, toate deținute ilegal.   

Munițiile erau adaptate și folosite de către suspecți pentru vânătoarea animalelor sălbatice, în lipsa autorizației corespunzătoare și în perioadă interzisă, pe timp de noapte (braconaj), afirmă Poliția.

Bunurile au fost ridicate, iar polițiștii continuă cercetările sub toate aspectele legale, pentru  stabilirea circumstanțelor în care armele au fost dobândite.

Conform legislației în vigoare bărbații, vârsta de 30 și 33 de ani, riscă pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 7 ani.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.