VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Altercații între protestatari și polițiști la sediul Procuraturii. IGP: Comportament neadecvat și intenții de destabilizare

Noi altercații între polițiști și protestatari au avut loc astăzi, la sediul Procuraturii Generale.

Potrivit unui comunicat remis presei de oamenii legii, protestatarii au dat dovadă de un comportament neadecvat, manifestând intenții de destabilizare și blocând accesul în clădire.

Și astăzi organizatorii și participanții au dat dovadă de un comportament neadecvat, manifestând intenții de destabilizare și blocând accesul în clădire, astfel încălcând Legea nr. 26 cu privire la întruniri și Dispoziția Comisiei pentru Situații Excepționale.

Forțele de ordine aflate la menținerea ordinii și securității publice, de nenumărate ori au somat participanții să renunțe la acțiunile lor, însă aceștia au manifestat un comportament agresiv și nesubordonare”, anunță oamenii legii.

Totodată, Poliția subliniază că acțiunile organizatorilor și a participanților vor fi documentate de către organele de drept.

Poliția repetat face apel către organizatori și participanții la acțiune să respecte legislația în vigoare, să-și exercite dreptul la libera exprimare pe cale pașnică, să se conformeze indicațiilor oamenilor legii și restricțiilor impuse de autorități”, se mai arată în comunicatul remis.

Menționăm că protestatarii au instalat corturile pe scările instituției în semn de protest împortiva deciziei Curții de Apel care a dispus plasarea Marinei Tauber în arest la domiciliu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.