VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ A venit de peste Ocean să predea lecții de matematică elevilor din R. Moldova

A venit de peste Ocean să predea lecții elevilor din Republica Moldova. Maria Consuelo Johnson activează în calitate de profesoară de matematică în cadrul unui liceu privat din capitală.

Originară din New Jersey, Statele Unite ale Americii, dar locuiește de mulți ani în Carolina de Nord. Profesoara are în spate o experiență de 21 de ani, iar în acest an școlar a decis să accepte invitația de a fi profesor de matematică în Chișinău. Cum s-a acomodat, ce îi place cel mai mult în Republica Moldova, dar și ce îi lipsește, aflându-se departe de casă, aflați în reportaj.

Autor

  • Diana Botnaru

    Tace mult și lucrează la fel de mult. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul USM. Cotidianul.md, Gazeta de Chișinău, Ea.md sunt câteva din redacțiile din care a făcut parte. Domeniul socio-cultural e cel pe care se axează la Vocea Basarabiei.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.