VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Victor Chironda anunță că aderă la Platforma DA: Vom continua să muncim pentru oameni și pentru un Chișinău european

După ce liderul PPDA, Dinu Plîngău i-a cedat mandatul de consilier în Consiliul municipal Chișinău, Victor Chironda a anunțat că aderă la Platforma DA.

Prieteni, astăzi am anunțat despre faptul că voi prelua mandatul de consilier municipal obținut de Platforma DA în Chișinău. De asemenea, am decis să ader la Platforma DA pentru a contribui la consolidarea unei alternative pro-europene în Chișinău și în Republica Moldova”, a anunțat Chironda.

Totodată, Chironda a numit prioritățile pe care le va avea în CMC:

1. Promovarea și asigurarea transparenței în procesul decizional din primăriei. Orășenii trebuie să cunoască cum administrația lui Ivan Ceban cheltuie banii publici.

2. Sprijinirea și suportul societății civile. Voi colabora și voi ajuta toate grupurile de activiști, organizații neguvernamentale, liderii comunităților locale care luptă pentru soluționarea problemelor din oraș.

3. Promovarea și monitorizarea proiectelor de dezvoltare durabilă a orașului: Elaborarea Planului Urbanistic General, a Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, a Strategiilor și reformelor sectoriale. În special reforma primăriei, reforma sistemului de transport public și dezvoltarea infrastructurii pentru transport alternativ.

În activitatea mea voi depune tot efortul pentru a arăta oamenilor fața reală a lui Ivan Ceban și a administrației sale bazată pe corupție, interese înguste de partid și incompetență. Voi arăta oamenilor că Chișinăul merită și poate avea o adminstrație competentă, onestă și bine intenționată. De asemenea, îmi asum să cunosc pe toți cei peste 10 mii de oameni care mi-au dat votul și să le mulțumesc tuturor personal. Vă rog să îmi scrieți pe adresa electronică și pe rețele de socializare. Să îmi spuneți despre problemele dvs și să stabilim cum pot să vă ajut și să vă reprezint mai bine. Împreună ne vom pregăti pentru alegerile locale următoare. Lucrul abia începe. Vom continua să muncim pentru oameni și pentru un Chișinău european!”, a scris Chironda.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.