VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Liderul PPDA, Dinu Plîngău, a cedat mandatul său de consilier municipal în Chișinău lui Victor Chironda

Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), Dinu Plîngău, a cedat mandatul său de consilier municipal în Chișinău lui Victor Chironda, care nu este membru de partid. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

„PPDA va fi reprezentată în CMC de Victor Chironda”, a declarat Dinu Plîngău.

La rândul său, Victor Chironda a mulțumit echipei PPDA pentru susținere în campania electorală.

Voi depune tot efortul pentru a monitoriza strict activitatea Primăriei și a Consiliului Municipal Chișinău. În calitate de consilier municipal voi avea următoarele priorități: promovarea și asigurarea transparenței din activitatea Primăriei, sprijinirea și suportul societății civile, promovarea și monitorizarea proiectelor de dezvoltare durabilă a orașului. Voi depune tot efortul ca să arăt oamenilor fața reală a administrației lui Ivan Ceban, bazată pe corupție, interese înguste de partid și incompetență”, a declarat Victor Choronda.

Menționăm că în cadrul scrutinului electoral pentru șefia Capitalei, Victor Chironda, candidatul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr a obținut 3,82% din voturile alegătorilor.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.