VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vicepreședintele raionului Sîngerei, Tudor Tutunaru, stropit cu verde de briliant, demis din funcție

Vicepreședintele raionului Sîngerei ales pe listele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), Tudor Tutunaru, care în aprilie 2021 a fost stropit cu verde de briliant peste față de către un membru al partidului PACE, a fost demis din funcție. Despre asta a anunțat Tutuanru miercuri, 10 augsut, într-un mesaj pe Facebook.

Tudor Tutunaru susține că decizia Consiliului raional Sîngerei prin care a fost eliberat din funcția de vicepreședinte al raionului este „ilegală” și că o va ataca în instanța de judecată.

Stimați prieteni, locuitori ai raionului și or. Sîngerei. Astăzi, după mai mult timp de jocuri murdare am fost demis din funcția de Vicepreședinte al raionului Sângerei de la Platforma DA, de majoritatea demult formată dar ascunsă din Consiliul Raional Sîngerei iar astăzi prezentată – Socialiștii, Comuniștii, Șor-iștii, PLDM-iștii, 2 foști PD-iști, 1 USB-ist și O. Cernei. Despre unii dar mai ales despre ultimul nu trebuie mult să scriu. Acolo unde a fost acest individ a rămas numai mizerie. Cu încălcări grave de procedură, a legislației RM, fără a imputa pentru care încălcări, au votat demisia mea. Voi ataca această Decizie ilegală în toate instanțele de drept ca să dovedesc ilegalitatea ce s-a produs. Mulțumesc celor ce mă susțin”, se arată în mesajul postat de către Tutunaru.

Foto via Facebook/Tudor Tutunaru

Vocea Basarabiei l-a contactat pe președintele raionului Sîngerei, Grigore Corcodel, pentru un comentariu la acest subiect, însă acesta nu ne-a răspuns la telefon.

În aprilie 2021, Tudor Tutunaru a fost stropit cu verde de briliant de un membru al Partidului PACE, condus de fostul şef-adjunct al Inspectoratului General de Poliţie (IGP) Gheorghe Cavcaliuc.

Atunci, Procuratura raionului Sângerei a iniţiat două cauze penale pentru huliganism şi chemarea la săvârşirea actelor de violenţă. Pentru aceste acţiuni, legislaţia prevede amendă sau închisoare de până la 5 ani.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.