VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vicepremierul pentru Reintegrare, Oleg Serebrian, s-a întâlnit azi, la Tighina, cu pretinsul șef al departamentului de externe de la Tiraspol, Vitali Ignatiev

Vicepremierul pentru Reintegrare, Oleg Serebrian, și reprezentantul politic al Tiraspolului în cadrul reglementării conflictului, Vitali Ignatiev, s-au întâlnit, azi-dimineața, la Tighina. Discuțiile au loc în formatul 1+1, iar la reuniune participă și președintele Misiunii OSCE în R. Moldova, Kelly Keiderling.

Pe agenda discuțiilor sunt subiecte de ordin economic și social din stânga Nistrului, iar obiectivul autorităților de la Chișinău este racordarea regiunii transnistrene la procesul de integrare europeană. Faptul că reprezentantul politic al Tiraspolului este dat în urmărire pe teritoriul Ucrainei nu reprezintă un obstacol legal pentru participarea sa la discuții, deoarece procesul în care este vizat nu are un caracter internațional, a precizat vicepremierul pentru Reintegrare, Oleg Serebrian.

Precedenta ședință a reprezentanților politici de la Chișinău și din regiunea transnistreană a avut loc la Tiraspol în 16 ianuarie. Atunci, subiectul cheie a fost noul cod vamal.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.