VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vicepremierul pentru Integrare Europeană, întrevedere cu șeful Oficiului Consiliului Europei la Chișinău

Vicepremierul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a avut o întrevedere cu Falk Lange, șeful Oficiului Consiliului Europei la Chișinău, cu care a discutat despre evoluțiile de pe agenda europeană și despre pașii pe care urmează să-i întreprindă Guvernul în următoarele luni pentru consolidarea Biroului pentru Integrare Europeană.

Gherasimov a declarat că a discutat și despre prioritățile Guvernului și cum acestea se pot regăsi în viitorul Plan de Acțiuni al Consiliului Europei pentru Republica Moldova pentru perioada 2025-2028.

„Mi-am exprimat recunoștința pentru proiectele pe care Consiliului Europei le implementează în țara noastră și care urmăresc consolidarea sistemului judiciar, îmbunătățirea legislației electorale, combaterea corupției și spălării banilor, combaterea discriminării și discursului de ură, promovarea drepturilor sociale și a egalității de gen, reforma sistemului penitenciar și a administrației publice locale, protejarea copiilor și sprijinirea refugiaților din Ucraina”, a declarat Cristina Gherasimov.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.