VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Veronica Dragalin a depus jurământul de învestire în funcția de șefă a Procuraturii Anticorupție

Veronica Dragalin a depus jurământul de învestire în funcția de șefă a Procuraturii Anticorupție, în cadrul ședinței Consiliului Superior al Procurorilor (CSP),desfășurată astăzi, 5 august. Ea a fost însoțită de procurorul general interimar, Dumitru Robu.

Jurământul formulat atât în formă orală cât și scrisă urmează să fie semnat de procurorul general și membrii Consiliului Superior al Procurorilor.

Precizăm că, Veronica Dragalin și-a început activitatea în calitate de procuroră-șefă a Procuraturii Generale la data de 1 august.

Veronica Dragalin este fost procuror-adjunct al Statelor Unite ale Americii în secția de corupție publică și drepturi civile în California. Este deţinătoarea mai multor premii obţinute pe parcursul carierei sale: premiul „Cazul Anului” din partea Biroului Alcool, Tutun, Arme și Explozibili (ATF) obținut în anul 2019, iar în anul 2020 – Premiul Directorului FBI.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.