VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Procuratura Anticorupție are de astăzi un nou conducător

Veronica Dragalin își începe astăzi activitatea în calitate de șefă a Procuraturii Anticorupție.

Sosită din Statele Unite ale Americii, Veronica Dragalin a fost prezentată angajaților instituției de drept. Aceasta a fost însoțită de președinta Maia Sandu, ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco și procurorul general interimar, Dumitru Robu, scrie Ziarul Național.

Veronica Dragalin a câștigat concursul organizat de Consiliul Superior al Procuropilor pentru funcția de conducător al Procuraturii Anticorupție pe 7 iunie, curent. Ea a activat timp de cinci ani și jumătate în calitate de procuror federal în SUA și este Doctor în drept la Universitatea din Virginia.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.