VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Moldova a devenit campioană europeană la fotbal pe plajă

Naționala de fotbal pe plajă a Moldovei a învins reprezentativa Turciei cu scorul 5-3 în meciul final, desfășurat la 31 iulie, și a devenit campioană europeană la fotbal pe plajă, Divizia B. Naționala Moldovei s-a calificat pentru prima dată în istorie

 în Divizia A – elita fotbalului pe plajă din Europa.

Ruslan Istrati a fost desemnat cel mai bun portar, iar căpitanul Grigore Cojocari a fost ales cel mai bun jucător al turneului. Andreas Katsoulis a devenit cel mai bun golgheter al întrecerii, cu 8 reușite. Câștigătoarea și echipele premiante au primit cupe și cadouri din partea organizatorilor.

Debutul echipei din Moldova în primul eșalon va avea loc anul viitor, data urmând să fie anunțată de Federația internațională de fotbal pe plajă.


Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.