VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

În sudul țării începe raționalizarea apei, din cauza secetei. Vulcănești este prima localitate care anunță oficial că economisește apa

Autoritățile orașului Vulcănești anunță sistări pe timp de zi pentru refacerea rezervelor necesare. „Sursele de apă subterană au fost epuizate. Doar o tonă de apa pe oră se acumulează, cantitate mult prea mica pentru alimentarea cu apă a întregii populații a orașului Vulcănești”, se mentioneaza pe site-ul Primăriei.

Către stația Vulcănești livrarea apei are loc după un programe special – doar șapte ore pe zi – câte trei ore dimineața și alte patru ore seara.

Din cauza secetei, Ministerul Mediului a recomandat furnizorilor de apă din toată țara să-și revadă graficele de livrare și, în caz de necesitate, alimenteze populația cu apă după un anumit program.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.