VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vama Leușeni, deblocată spre seară. Fermierii spun că mâine vor recurge la acțiuni categorice

Fermierii protestatari au anunțat că au deblocat spre seară drumul național spre Vama Leușeni. Aceștia susțin că, deși azi au permis accesul camioanelor pe un drum secundar de câmp, de mâine vor recurge la un blocaj total dacă autoritățile nu vor semna acordul cu revendicările stabilite. Agricultorii manifestanți spun că vor fi susținuți de grupuri de fermieri din Taraclia, Cahul, Ceadîr-Lunga și Fălești.

„Nu este luată nicio măsură. S-a traversat de către camioane pe un drum adiacent. Acum este deblocată total vama. Este un ultim semnal, mâine băieții au anunțat că vor bloca vama total, inclusiv drumul care s-a transformat în asfalt, pe care s-a lăsat să se circule, dar de mâine va fi blocat, pentru că nu este nicio acțiune din partea guvernării. Ministrul Bolea s-a dus la Ialoveni, a mers la o fermă de păsări, la o fabrică de dulciuri, el nu are fermieri în stradă. Nu ne rămâne decât să continuăm protestul nostru până când nu vom avea revendicări clare. Nu avem de ales, din păcate. Vrem un acord semnat între protestatari și guvernare. Acum întrebarea este cine va ceda primul. Nu plecăm fără rezultate”, a declarat unul dintre reprezentanții fermierilor protestatari Sergiu Stefanco într-o intervenție online.  

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.