VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Artiștii au mers azi la Președinție să discute despre referendumul pro-UE

Un grup de artiști și oameni de cultură a mers azi la Președinție, acolo unde s-au întâlnit cu șefa statului, Maia Sandu, să discute despre referendumul privind integrarea europeană, care va fi organizat la toamnă.

Președinta Maia Sandu a subliniat rolul important pe care îl au oamenii din domeniul culturii pentru susținerea parcursului european al țării, prin promovarea valorilor naționale și cele europene prin cărți, muzică și filme.

Printre cei care au venit la întâlnire se numără lideri de formații muzicale, interpreți, actori, scriitori și poeți.

Tot astăzi, la o altă rundă de consultări pe subiectul referendumului de aderare la Uniunea Europeană, au fost invitați mai mulți manageri ai secțiilor de cultură din țară. Șefa statului a remarcat importanța unei informări și comunicări corecte despre UE în fiecare comunitate, asta demonstrând unitatea și sprijinul întregii societăți pentru proiectul de integrare europeană.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.