VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Mama lui Navalnîi a văzut corpul neînsuflețit al fiului ei. Anchetatorii au avertizat-o să organizeze o înmormântare secretă

La cinci zile după anunțul morții lui Aleksei Navalnîi, mama opozantului, Ludmila Navalnaia, a putut vedea corpul neînsuflețit al fiului. Anchetatorii i-au arătat cadavrul politicianului, dar au refuzat să i-l predea și au cerut o înmormântare secretă, altfel amenințând că vor tergiversa procesul de predare a corpului. Luudmila Navalnaia a declarat acest lucru într-un mesaj video postat pe canalul de Youtube al politicianului.

„Anchetatorii spun că cunosc cauza morții. Au toate actele medicale și legale pe care le-am văzut pregătite și am semnat certificatul medical de deces. Conform legii, ar fi trebuit să-mi dea imediat corpul lui Aleksei, dar încă nu au făcut-o. În schimb, mă șantajează, punându-mi condiții unde, când și cum ar trebui să fie îngropat Aleksei”, declarat mama lui Navalnîi.

Potrivit acesteia, chiar de față cu ea, anchetatorii și criminaliștii ar fi primit telefoane direct de la Kremlin sau din aparatul central de stat.

„Ei vor să totul să fie făcut în secret, fără procesiunea de ultimul drum. Vor să mă ducă la marginea cimitirului, la un mormânt proaspăt și să spună: aici zace fiul tău. Nu sunt de acord cu așa ceva. Vreau ca voi, cei cărora Aleksei le este drag, pentru care moartea lui a fost o tragedie personală, să aveți ocazia să vă luați rămas bun de la el. Înregistrez acest videoclip pentru că au început să mă amenințe. Privindu-mi în ochi, ei spun că, dacă nu sunt de acord cu o înmormântare secretă, vor face ceva cu trupul fiului meu. Anchetatorul Voropaev mi-a spus în față: timpul nu este de partea dumneavoastră, corpul se descompune”, a mai declarat Ludmila Navalnaia.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.