VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Una dintre cele mai mari rafinării din sudul Rusiei, atacată de forțele ucrainene. A fost provocat un incendiu uriaș

Un incendiu uriaș a izbucnit la una dintre cele mai importante rafinării din sudul Rusiei după ce ucrainenii au atacat cu drone regiunea Rostov, nu departe de frontieră. Guvernatorul regiunii a declarat că rafinăria a fost închisă. În urma unui atac cu dronă, un incendiu a izbucnit la rafinăria Novoşahtinsk.

„Serviciile de urgență sunt la fața locului şi activitatea a fost suspendată”, a declarat un responsabil, Vasili Golubev, precizând că incendiul a fost limitat la „100 de metri pătrați”. Considerată una dintre cele mai importante instalații petroliere din sudul Rusiei, rafinăria Novoşahtinsk, situată la circa zece kilometri est de frontieră, este ținta unor atacuri ucrainene în mod regulat.

În acelaşi timp, un alt atac cu dronă a distrus în cursul nopţii un rezervor de petrol într-un depozit din Stary Oskol, la nord de frontiera ucraineană, a declarat Viaceslav Gladkov, guvernatorul regiunii Belgorod. Incendiul a fost stins rapid şi nu s-au înregistrat victime, a adăugat sursa citată.

Ucraina, care se confruntă de doi ani cu o ofensivă rusă, ripostează în mod regulat atacând regiunile ruseşti şi vizând în special situri energetice.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.