VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dorin Recean, la Gala Businessului Moldovenesc: Avem oportunități pe care nu le-am mai avut vreodată

Aderarea la Uniunea Europeană înseamnă o viață mai bună pentru cetățenii din Republica Moldova și un mediu de afaceri competitiv, care să ofere oportunități pentru investiții mari. „Optimismul economic revine, iar noi avem o oportunitate pe care nu am mai avut-o vreodată – să fim competitivi pe cea mai mare și bogată piață din lumeˮ, a declarat prim-ministrul Dorin Recean la cea de-a 21-a ediție a evenimentului „Gala Businessului Moldovenesc”, organizat de Camera de Comerț și Industrie, transmite IPN.

În discursul său adresat antreprenorilor moldoveni, șeful executivului a menționat că, în pofida crizelor, antreprenorii au noi oportunități de dezvoltare și au investit în economia națională, creând locuri de muncă și bunăstare în Republica Moldova. Prim-ministrul a accentuat că mai multe afaceri din Republica Moldova deja se bucură de succes și ne duc faima în întreaga lume. „Trebuie să fim mândri de Republica Moldova, de talentul și inovațiile de la noi. Să investim acasă!”, a subliniat premierul

În cadrul evenimentului, au fost premiate companii din diverse sectoare economice, care au demonstrat performanță în domeniul lor de activitate.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.