VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un ucrainean a încercat să introducă ilegal, prin Aeroportul Chișinău, un lot de țigări electronice

Țigări electronice, lichid pentru acestea și haine, au fost depistate de vameșii de la Aeroportul Internațional Chișinău, în cadrul controlului bagajelor pasagerilor de pe curs Istanbul – Chișinău.

Documentați pe cazuri sunt doi nerezidenți, care au selectat coridorul verde, ce presupune că nu aveau nimic de declarat.

Urmare a controlului vamal, în primul caz, în valiza unui cetățean al Uzbekistanului au fost depistate articole vestimentare în cantități comerciale, iar în al doilea caz, în valiza unui cetățean al Ucrainei au fost depistate 306 țigări electronice și lichid pentru acestea.

Bunurile au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării, iar persoanele riscă amenzi.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.