VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un ucrainean a ajuns ilegal în R. Moldova traversând înot râul Nistru: A fost solicitată ambulanța

Un cetățean al Ucrainei, în vârstă de 36 de ani, și-a pus viața în pericol, încercând să ajungă ilegal în R. Moldova prin înot râul Nistru.

Acesta a fost depistat de către polițiștii de frontieră din Otaci, după un schimb de informații cu grănicerii ucraineni.

Astăzi, 3 februarie 2023, în jurul orei 12:40, pe direcția Moghiliov-Podolsk-Călărăușeuca a fost surprins străinul. Din spusele acestuia s-a aflat că venea de la Kiev și intenționa să ajungă tocmai în Israel, unde se afla o rudă cu probleme de sănătate. Legal i-a fost interzisă ieșirea din Ucraina, fapt ce l-a motivat să încerce în mod clandestin”, anunță IGPF.

Potrivit Poliției de Frontieră, a fost nevoie de intervenția lucrătorilor medicali, deoarece tânărul se simțea rău după trecerea apelor reci ale Nistrului.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.