VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un ofițer de urmărire penală din Chișinău și un polițist din Cimișlia, reținuți: Infracțiunea gravă comisă de aceștia

Un ofițer de urmărire penală din Chișinău și un polițist cu funcție de conducere din Cimișlia au fost reținuți pentru 72 de ore pentru abuz de serviciu.

Potrivit procurorilor PCCOCS, cei doi sunt ar fi accesat de pe telefonul unui bărbat care s-a aruncat în gol în noiembrie 2022, contul bancar al acestuia, de unde au sustras peste 1.400 dolari americani (peste 26.000 lei), după mai multe încercări, până la început de februarie 2023.

La acea vreme, ambii erau angajați ai Inspectoratului de Poliție „Centru” din Chișinău.

Fapta acestora a fost deconspirată după ce mama bărbatului decedat a anunțat autoritățile despre lipsa sumei de bani din contul feciorului.

Au urmat percheziții în birourile de serviciu, domiciliile și automobilele celor doi, de unde au fost ridicate obiecte și alte mijloace de probă relevante cauzei penale.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.