VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Grosu, discuție cu reprezentanții Ryanair: Suntem gata să vă oferim toate condițiile necesare pentru a veni la Chișinău

”Suntem deschiși să vă oferim toate condițiile necesare pentru a veni la Chișinău”. O declarație în acest sens a fost făcută de președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut astăzi o discuție cu reprezentanții companiei aeriene Ryanair.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Grosu menționează că speră ca această discuție să ofere primele rezultate cât mai curând.

Am discutat deschis despre posibilitatea operatorului irlandez să lanseze zboruri din și spre Republica Moldova. Le-am transmis că am progresat semnificativ la toate capitolele după discuția pe care reprezentanții Ryanair au avut-o la 11 noiembrie 2022, cu Andrei Spînu.

De asemenea, le-am vorbit despre procedurile aplicate de autoritățile competente din Republica Moldova în scopul asigurării unui nivel corespunzător al siguranței și securității aeronautice menționând că, potrivit analizei tuturor riscurilor, zborurile în spațiul aerian național pot fi efectuate în siguranță. La final, i-am asigurat pe reprezentanții Ryanair că , având în acest sens susținerea mea personală”, a menționat Igor Grosu.

Reamintim că operatorul aerian Wizz Air își suspendă toate zborurile pe/de pe Aeroportul Internațional Chișinău începând cu data de 14 martie 2023. 

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.