VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un nou parc public va fi amenajat la Soroca, cu susținerea USAID

În municipiul Soroca va fi construit un nou parc, a anunţat Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID).

„În curând, sorocenii se vor bucura de un nou parc public, amenajat cu  suportul USAID, prin intermediul Programului Comunitatea Mea.  Plimbările la aer liber, întâlnirile cu prietenii și momente de neuitat  alături de cei dragi vor putea fi petrecute într-un spațiu verde și  primitor, proiectat cu grijă și amenajat după standardele moderne.

Parcul va fi situat în partea de nord a orașului Soroca, pe o  suprafață de aproximativ şase mii metri pătraţi. „Amenajarea include  lucrări de pavare a trotuarelor, montare a sistemului de iluminat public  stradal, instalarea băncilor și coșurilor de gunoi, precum și  amenajarea spațiilor verzi”, notează USAID.

Valoarea proiectului este de 90 de mii de dolari, dintre care 55 de mii sunt oferiți de USAID Moldova, iar restul sunt contribuție locală.

Construcția unui parc modern a fost identificată drept prioritate de către locuitorii orașului Soroca, în cadrul sesiunilor pe planificare  strategică, realizate cu suportul Programului Comunitatea Mea.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.