VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un nou deputat în fracțiunea parlamentară PAS

Fracțiunea parlamentară PAS are un nou deputat în Parlament. Curtea Constituțională a validat, pe data de 8 august, mandatul de deputat atribuit Marianei Lucrețeanu, candidat supleant pe lista Partidului politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”.

Deputata a fost salutată, astăzi, în cadrul ședinței plenare a Parlamentului.

Mandatul de deputat de pe lista Partidului Acțiune și Solidaritate a devenit vacant după ce Dan Perciun a fost numit în funcția de ministru al Educației și Cercetării și a renunțat la mandatul de parlamentar.

Mariana Lucrețeanu are experiență profesională de aproape 20 de ani în relații internaționale și administrarea afacerilor.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.