VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un nou deputat în Fracțiunea parlamentară PAS

Fracțiunea PAS are un nou deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Curtea Constituțională a validat la 19 octombrie, mandatul de deputat al Valentinei Ghețu, candidat supleant pe lista Partidului politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”.

Valentina Ghețu este și vicepreședintele Organizației Teritoriale Edineț. Viitoarea parlamentară este agronom de meserie.

Mandatul de deputat de pe lista Partidului Acțiune și Solidaritate a devenit vacant după ce deputatul din Fracțiunea PAS, Ana Calinici, a fost numită în funcția de secretar de stat al Cancelariei de Stat.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.