VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

De ieri și până azi, alți peste 230 de moldoveni au revenit din Israel

Cifra moldovenilor care au revenit pe cale aeriană din Israel, care de 13 zile se află într-un război cu gruparea palestiniană Hamas, a ajuns la aproximativ 1500. Doar ieri, 18 octombrie, prin cursele aeriene Tel-Aviv – Chișinău, au revenit 233 de cetățeni moldoveni și au plecat alți 48.

”Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel continuă să funcționeze în regim de permanență. Reamintim importanța respectării cu strictețe a instrucțiunile de securitate emise de autoritățile israeliene, dar și informare din surse oficiale și credibile”, se arată într-un comunicat al Ministerului de Externe.

Totodată, autoritățile continuă să poarte negocieri constante și un dialog continuu cu partenerii internaționali pentru evacuarea moldovenilor aflați în Fâșia Gaza. Odată cu deschiderea unui coridor de evacuare, funcționarul consular delegat în Egipt este pregătit să elibereze documentele necesare și să faciliteze călătoria cetățenilor Republicii Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.