VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un moldovean dat în căutare în Rusia pentru jaf armat, reținut în România

Un cetățean al R. Moldova, anunțat în căutare în Federația Rusă pentru jaf armat, tâlhărie și evadare, a fost reținut în România.

Cazul a fost înregistrat în punctul de trecere al frontierei Albița pe sensul de intrare în țară la data de 24 august.

Moldoveanul în vârstă de 49 de ani era pasager într-un autocar.

În cadrul formalităților de control, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului este o alertă de arestare Interpol emisă de Rusia la data de 20 ianuarie 2022.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.