VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șefa Guvernului Finlandei, Sanna Marin despre scandalul petrecerilor: „Sunt o ființă umană și tânjesc după bucurie, lumină și distracție”

Sanna Marin s-a apărat din nou după scandalul provocat de apariția pe rețelele sociale a unor clipuri video în care apare dansând la o petrecere privată. Marin a spus că uneori „tânjește după bucurie, lumină și distracție” și a precizat și că nu a lipsit „nici măcar o zi” de la muncă.

„Sunt o ființă umană. Uneori tânjesc și după bucurie, lumină și distracție în mijlocul acestor nori întunecați. Este privat, este bucurie și este viață. Dar nu am lipsit nici măcar o zi de la muncă”, a spus șefa guvernului de la Helsinki, cu vocea tremurândă și cu ochii înlăcrimați.

Prim-ministra Finlandei a făcut declarațiile în fața membrilor partidului pe care îl conduce și a fost ovaționată și aplaudată de aceștia.

Sanna Marin a fost vizată de critici în ultima săptămână în urma scurgerii în mass-media a unor înregistrări video de la o petrecere privată la care ea a participat cu o săptămână înainte şi în care şefa guvernului poate fi văzută dansând şi cântând exuberant împreună cu prieteni ai săi. Ea a făcut ulterior, pentru a „disipa suspiciuni”, un test antidrog care a ieşit negativ.

Sanna Marin, în vârstă de 36 de ani, a recunoscut că ultimele câteva zile nu au fost unele uşoare pentru ea, dar că ea are încredere că oamenii apreciază ceea ce politicienii fac pe plan profesional, nu în viaţa lor privată.

„Eu nu am lipsit nicio singură zi de la muncă şi nu am lăsat nicio sarcină nerealizată”, a declarat şefa guvernului finlandez. „Eu învăţ şi eu îmi fac jobul la fel de bine ca întotdeauna”, a dat ea asigurări.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.