VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Un moldovean condamnat pentru omor, extrădat de Ucraina după 7 ani de la comiterea crimei

Un tânăr moldovean din Ialoveni, condamnat la 15 ani pentru un omor comis în 2016 și dat în căutare internațională, a ajuns pe mâna polițiștilor. Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a fost extrădat de Ucraina în urma acțiunilor comune ale autorităților ucrainene și Direcției cooperare internațională a IGP.

Tânărul, care acum se află acum în custodia polițiștilor din Ialoveni, a fost anunțat, în 2019, în căutare internațională pe canalele Interpol.

Acesta, încă în 2016, fiind în stare de ebrietate, cu o deosebită cruzime, i-a aplicat în stradă unui bărbat de 50 de ani mai multe lovituri, după care l-a deposedat de mai multe bunuri. În urma traumatismelor primite, victima a murit la fața locului. După comiterea crimei, tânărul, care atunci avea 22 de ani, a fost condamnat la 15 ani de închisoare. Ulterior, acesta a fugit din țară, iar autoritățile noastre l-au dat în căutare internațională.  

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.